Copyright © Isoleads BV

Kvk nummer 51797208 - Disclaimer - Privacy

RIOOL-REPARATIE.NL

Direct reparateur nodig ? Eenvoudig tarieven opvragen En/of direct opdracht geven (Klik hier) Gratis Offertes Aanvragen Home

INFORMATIE OVER:

GRATIS

OFFERTES

-Rioolreparatie

-Rioolaanleg

-Rioolontstopping

-Vrijblijvend: u bent

tot niets verplicht

(Klik hier)

Gratis Offertes Aanvragen

GRATIS

OFFERTES

-Rioolreparatie

-Rioolaanleg

-Rioolontstopping

-Vrijblijvend: u bent

tot niets verplicht

(Klik hier)

Gratis Offertes Aanvragen

Uit ervaring weten wij dat het verhelpen van rioleringsproblemen, of het nu een rioolverstopping, een gescheurde riolering of de aanleg van een compleet nieuw rioleringssysteem, niet eenvoudig is.


Naast de uitgebreide kennis die de doe-het-zelver moet bezitten om de oorzaken en oplossingen te bepalen voor de rioleringsproblemen, moet hij of zij ook handig zijn en beschikken over de juiste apparatuur zoals een hogedrukunit of een camera-inspectiesysteem of een rookapparaat ter bepaling van de lokatie van de lekkages.

Er zijn vele soorten rioleringsproblemen mogelijk. Dit hangt nauw samen met het soort en de leeftijd van de woning. Veelal zijn in oudere woningen nieuwe rioleringssystemen aangesloten op de oudere en zijn er allerlei aftakkingen gerealiseerd, simpelweg omdat tegenwoordig meer luxe in woningen gewenst is zoals bubbelbaden, sauna’s en stoombaden, kookeilanden, meerdere toiletten etc.


Hierdoor voldoen oude systemen niet meer, zowel qua verwerkingscapaciteit als qua constructie.


Het zoeken naar de oorzaken en het vakkundig verhelpen van deze vaak diep weggewerkte riolerinssystemen is veelal heel lastig voor de amateur.  De vraag is ook of het goedkoper door de doe-het-zelver of door de vakman kan worden gedaan. Bij een gemiddelde bouwmarkt is bijvoorbeeld het PVC vele malen duurder dan dat het door de vakman wordt aangeboden.


Zelf riolering repareren ?

Uit onderzoek blijkt dat het de moeite loont om bij meerdere partijen offertes aan te vragen voor het verhelpen van de rioleringsproblemen. Door de opkomst van het internet is het veel eenvoudiger geworden om prijzen aan te vragen bij zowel rioleringsbedrijven, loodgieters als aannemers.


Hierdoor is vergelijking van zowel tarieven als methodes eenvoudig geworden.


Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij een aanvraagformulier online gezet waarmee u in 1 handeling bij maximaal 5 verschillende regionale partijen een offerte kunt aanvragen voor rioleringswerkzaamheden (maakt niet uit of het rioolontstopping, rioolreparatie, rioolaanleg of rioolinspectie betreft).


U krijgt binnen enkele dagen gratis en vrijblijvend documentatie en offertes thuisgestuurd en het mooiste is dat u tot niets verplicht bent.


Klik hier voor het formulier voor het gratis en vrijblijvend aanvragen van rioleringsoffertes.

Zelf riolering repareren is niet eenvoudig

Meerdere offertes aanvragen zorgt voor forse besparing